regnvejr

….og så brugte vi sørme lige hele formiddagen på at hjule rundt i byen i øsregnvejr og lede efter fødselsdagsgaver til kommende børnefødselsdage. Ville ellers hellere sidde her ved skærmen og finde ud af, hvordan man blogger. Sikke mange knapper….VED bare, at der er SÅ mange af jer, der griner jeres r…i laser over mine kvajede forsøg på at blogge. Beklager, folks, begynderchauffør ved rattet…Det er pinligt på en meget mærkelig måde, når nu jeg faktisk ikke aner, om der er nogen, der læser det her. Weird.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s