Velkommen til min blog.

…….Årrh, hvor det dog føles prætentiøst, det her 🙂

Sidder ved spisebordet, midt imellem krummer og kaffe, med Jungledyret Hugo og en babyalarms susen i ørene, og forsøger at indstille på de 2000 knapper, der er i det her WordPress-gejl. Det bliver hverken en imponerende detaljeret eller designmæssigt velovervejet blog, det her – men den bliver ærlig, det lover jeg. Jeg synes, at der foregår tilstrækkeligt meget i mit liv til, at jeg har lyst til at fortælle om det, og jeg vil gerne byde alle dem velkomne, der også har lyst til at følge med, kommentere, øse ud og lade sig hidse op.

Giv mig gerne et vink, hvis der er en funktion herinde, som du altså virkelig synes, jeg skal have op at køre – for jeg er som sagt på ganske bar bund, her. Tutorials er ikke lige mig, så jeg prøhøhøhøver mig frem..

Hvorom alting er: velkommen!

Kh Pragmamor

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s