Aftensuk

Kl 21.50 ammer jeg mindstemand en sidste gang.. Nr 3 ser en film, nr 2 sover og nr 1 er på vej i seng alt for sent. Far er ude og træne, og jeg er træt som efterårets træer. Nej, det er løgn. Mere som den frø, nr 2 havde efterladt i en spand med høje sider, som kræet så har forsøgt at hoppe ud af siden i morges.
Og om 7 timer starter det hele forfra. Pust. På det her tidspunkt er det uoverskueligt, kl 5.50 er det rædsomt, kl 7 kører det, kl 9 er dagen igang og dejlig, kl 11 vil jeg i seng, kl 14 forsøger jeg at holde det hele kørende, og ml 18 og 21 har j bare ikke arme nok. Men det ender jo godt hver nat alligevel. Mageløst!
Der er ikke så stor forskel fra før, da nr 3 var i børnehave og de store i klub/ FO. Det bedste er, at jeg kun skal afleverede og hente et sted, og at eftermiddagen er så lang og rolig, fordi de små ofte sover fra 14-16, og de store er hjemme og hygger sig med venner, hinanden, nogle gange mig, eller alene. Det er super fedt at være sammen, når de har fri, og jeg ikke skal afsted kl 15 og hente en træt nr 3. Der er meget mere tid, det er mindre hektisk. Anden stor ting er, at de to små er sammen hele dagen, og de er allerede knyttet meget tættere. Storesøster på 2 drager så fin omsorg for lillebror! Det samme gælder de to store- der er to år mellem både de små og de store, og nu får de meget glæde af hinanden.
Men jeg er nødt til at hvile mig med de små, ellers er jeg fn sur kælling, når klokken er 18 og aftenhurlumhej begynder!!!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s