Status fredag

Status fredag eftermiddag, uge 2:

Der er allerede sket mange dejlige ting idag, men det hele ser lidt gråt ud trods det bragende solskin. Nr 4 på 7 mndr har ikke sovet mere end 1 time ad gangen om natten i mange dage nu, og jeg er så træt, at det hele hænger på mig. Har ondt i skulderen af at bære på min nr 3 på 2,5 år, også. Nu sover de begge to, nr 2 er til fødselsdag og nr 1 sidder lykkelig ved computeren og spiller. Så nu skal jeg til at prioritere: opvasken? Vasketøjet? Aftensmadsforberedelse? frokost? Kæmpe stykke kage fra i går? Lur? I bad ( 3 dage siden, ADWR)? Og så VED eg bare, at så snart jeg går i gang, så er der en, der vågner. Bare den slags dag. Hold kæft, hvor er jeg træt….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s