Status fredag

Status fredag eftermiddag, uge 2:

Der er allerede sket mange dejlige ting idag, men det hele ser lidt gråt ud trods det bragende solskin. Nr 4 på 7 mndr har ikke sovet mere end 1 time ad gangen om natten i mange dage nu, og jeg er så træt, at det hele hænger på mig. Har ondt i skulderen af at bære på min nr 3 på 2,5 år, også. Nu sover de begge to, nr 2 er til fødselsdag og nr 1 sidder lykkelig ved computeren og spiller. Så nu skal jeg til at prioritere: opvasken? Vasketøjet? Aftensmadsforberedelse? frokost? Kæmpe stykke kage fra i går? Lur? I bad ( 3 dage siden, ADWR)? Og så VED eg bare, at så snart jeg går i gang, så er der en, der vågner. Bare den slags dag. Hold kæft, hvor er jeg træt….

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s