Navne på børn eller ej?

Kære læsere –

Tak fordi I vil følge min blog, og tak for jeres kommentarer! Jeg har et spørgsmål, som jeg også vil poste på FB. Hvad er for og imod-argumenterne mht at skrive navn på ens børn på en blog? Bør de være anonyme? Hvad med fotos? Jeg har jo indtil videre kaldt dem nr1,2,3 og 4 og undgået frontale fotos af dem – men jeg ved ikke rigtig hvorfor. Bare noget med, at så har jeg da ikke gjort noget galt. Men hvad siger I – er det irriterende? Ville det være bedre, hvis jeg opfandt synonymer til dem til brug på bloggen? Eller er det ligemeget? Hvad med billeder, hvad er jeres holdninger eller er der en generel retningslinie om at undgå den slags på en blog?

Jeg håber, at I vil hjælpe mig med at forbedre bloggen ved at give mig et praj..

Kh Pragmamor

Advertisement

4 kommentarer til “Navne på børn eller ej?”

 1. Hejsa
  Elsker at læse din blog, bliver så glad oveni hovedet af at læse det, da det er lidt at de samme tanker jeg går med, du sætter dem bare på skrift.
  Jeg syntes at det er fint for mig med nr på børnene, når jeg læser din blog har jeg selv dannet mig et indtryk og et billede af hver af børnene ud fra din beskrivelse af dem.
  Kh. Pia

  Like

 2. Hej igen
  Jeg bruger selv numre eller synonymer som Ældste, Mellemste og Mindste.. Men synes faktisk det er ret forvirrende når jeg læser det.. Så står selv i samme dilemma… For mig handler det lige så meget om at JEG er anonym (og selvfølgelig også mine børn, så de ikke får hug for noget jeg skriver).. Jeg vil faktisk rigtig gerne sætte billeder af mine børn på, men jeg føler lidt at jeg så “udstiller” dem.. Men ved ikke om det bare er mig?

  Like

 3. Jeg følger bestemt også stadig med. Jeg synes det er en super god blog. Det er gode og vedkommende tanker, som du gør dig. Og for mit vedkommende, så synes jeg bestemt at dine ord og nedskrevne tanker “rammer” mig, og derved gør det selvfølgelige læsningen mere vedkommende.
  Omkring dit spørgsmål, så kan jeg faktisk godt lide at børnene bliver kaldt 1,2,3 og 4. Det gør det nemt og overskueligt at følge med – også for nye læsere. Både numre og synonymer på børnene fungerer godt. Jeg kan også rigtig gode lide Stormfugls beskrivelse af børnene som “Ældste, Mellemste og Mindste”. På den måde får man som læser lynhurtigt sat i relief til resten af “flokken”.
  Mht. fotos så synes jeg egentlig ikke, at fotos er nødvendige for at læse blokken. Hvis du gerne vil bruge fotos af børnene, så kunne løsningen måske være nogle mere “anomyme” af slagsen (f.eks hvor børnene har ryggen til kameraet, eller måske opholdsstedet/aktiviteteterne før eller efter, der viser situationen uden personer).
  Fotos eller ej – så håber jeg bare at du fortsætter med at skrive:-)

  Like

  1. Kære Mette,
   tak for din søde kommentar – fedt, at du tager dig tid til at skrive med!
   Jeg holder fast i 1,2,3 og 4 og undgår billeder indtil videre. Jeg tror ved nærmere omtanke egentlg ikke, at det er navne og fotos, der er afgørende for at beskytte børnenes integritet – det er mere, hvordan jeg beskriver dem, det handler om. Det skal være loyalt og autentisk med øje på, at de kan læse det en dag. Men jeg fastholder status quo for nu. Tak for dine inputs 🙂
   Kh Pragmamor – og jeg fortsætte bestemt!! Håber, at du fortsætter med at læse!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s