Dette er jo Ikke en DIY-krea blog, men….

…den allerbedste små-børnsdimse-krea side, jeg nogensinde har set, er lavet af en dagplejemor, Agnes Ingersen, som har nogle super ideer, som børn i dagplejealderen kan og orker at lave. Og det er ikke ting, der kræver en finanslov for at få råd til. Se selv fx en kastanjeblomst her:

http://agnesingersen.dk/blog/kastanje-blomsten/

…for efterhånden har jeg søsat en del krea-ting og projekter med lim og nål og perler med mine 4 unger, og meget er hyggeligt, men meget sviner frygteligt, er meget dyrt og faktisk først rigtig sjovt, når børnene er over 6 år. Eller kræver, at den voksne faktisk laver 80% af arbejdet. Og det går ikke, når der er mange børn om det! Men se selv efter hos Agnes, det er altså virkelig fint…

God fornøjelse!
Kh Pragmamor

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s