Tid til det hele?

Tid til det hele? Nej, vel!?!

Man bliver jo nemt lidt vild med at blogge – det havde jeg ikke troet! Det har været alt for knebent med tid til at sidde og skrive i denne uge, så alle de tanker, der har trængt sig på, har fået lov at stå  blød i min efterhånden lettere tågede hjerne. Det har sådan nogle tanker ikke godt af, skulle jeg hilse og sige. Som tovholder og projektleder og (momentsvis) kærlig mor for 4 børn har jeg reserveret en stor del af hovedet til at huske på 1000 ting i løbet af en dag, til at planlægge, forudse, påminde, samle ind, sætte over, pakke ud, organisere og imødekomme alle mulige behov og krav og ønsker. De tanker, der skulle komme udover de allermest nødvendige ting, bliver ofte stoppet og overhalet af at skulle finde et plaster ( NAAARJ, mor, ikke dem med Peter Plys, jeg vil ha GRIIIISLING), skrælle en ny gulerod, redde vasketøj fra regnvejr og lave legeaftaler. Suk. Jeg har fået at vide, at det (fair nok, jo!) er en god ide at læse andres blogs – så det gør jeg. Og de ser meget checkede ud. Min er kaotisk, alt for simpel, uden alle mulige side-knapper og sådan – og det er sgu for galt. Håber, at jeg kan få gjort noget ved det en dag. Og jeg håber også, at I gider blive ved med at læse og kommentere – det er så hyggeligt. I dag har jeg forsøgt at gå og huske på, at jeg skulle få skrevet et guldkorn ned. Nr 3 har fået for vane at ordne tæer hver morgen, når hun vågner. Så sidder hun lige så fint med den ene fod på det andet knæ og fjerner nuller mellem tæerne og siger ” Mower, jeg har fåt kaffe mellem tænderne “. Fnis. Gotta love små menneskers talemåder. Som det næste på min blog vil jeg forsøge at få opdateret, hvordan dagen ser ud herhjemme, for den har allerede ændret sig, siden jeg hev ungerne ud af institutionerne for snart 2 mndr siden. Det er også blevet mørkt og koldt, det ændrer også på rutinerne. Som med alt andet i livet med børn, så er alt en periode. Så nu må jeg finde ud af at lave en kategori, der hedder ” hverdagens gang”, og så skrive en update hvergang, noget ændrer sig. Hvis jeg kan finde ud af det.

Ellers noget nyt – tjo, vi har omsider nogenlunde styr på det her gamle skur, vi købte i sommers. Huset, altså. Nye vinduer blev sat i over de sidste to weekender. ELSKER JO HÅNDVÆRKERROD OG STØV. Så nu kan vi sætte hak ved det, også. Efter ny el, fjernvarme, kælderrenovering, nye radiatorer, grundig oprydning på grunden (har bl.a. fundet og skrottet 4 gamle cykler, to skure (jo, sgu, i et krat), en motorcykel, to plæneklippere, fire gamle olietønder, to gamle petroleumstønder, milliarder af plastikpotter, plastikposer, frølig, rustne søm og skruer, musereder i vældig levende havehynder og alskens skrald. Og maling af hele hytten fra gulv til loft på alle 3 etager. Nu gider jeg altså ikke mere – det der med at have min kære, dygtige mand afsted på arbejde hver dag i 14 timer, og så knokler han hele weekenden, og tager afsted igen kl 6 mandag morgen og efterlader hele hytten beskidt og kaotisk, hvorefter jeg kan rydde op. Total utaknemlig er jeg, ved det godt – men man må jo godt være urimelig og børnefornærmet på sin egen blog, ikke? Jeg savner bare min mand, også.  Det går over. Nyder jo også, at der kommer mere og mere styr på det hele. Ved efterhånden, hvor tingene skal være i de utallige skabe. Det går fremad. Tak til Nescafe for at holde mig gående, når jeg forsøger at overskue bunkerne kl 23.30…Kan man mon blive sponsoreret??

……OOOOg så lige noget om gode venner. Må lige skrive det. Jeg er så heldig at have en hel flok, og flere af dem besøger mig sørme helt herude i provinsen. Det er vidunderlige damer, og til jer damer, vil jeg bare sige, at jeg elsker jer.

Nå, det var min tidslomme for i aften. Nu venter madpakker (de store slap i aften, de var sgu så søde og morede sig så godt i karbadet sammen, at jeg lovede at fikse madpakkerne i aften – ikke klogt!), opvask, vasketøj og resten af æblekagen med meget meget flødeskum på.

God aften til jer alle.

Kh Pragmamor

Advertisement

9 kommentarer til “Tid til det hele?”

 1. Jeg elsker din blog og den måde den er bygget op på….jeg læser trofast og håber jeg kan få mere tid til min egen blog elsker at skrive men kan ikke finde tiden eller også er det et prioterings spørgsmål….skriv endelig om hverdagens gang.

  Like

  1. Måske endnu en grund til at være vild med din blog, udover fantastisk indhold, er at den er simpel og overskuelig? 🙂 ingen hast med knapper og div…

   Like

   1. Kære Mia
    Dejligt at du kan li bloggen – når nu du læser vil du sikkert bemærke, at indholdets karakter har ændret sig undervejs. Jeg er ikke særlig konsekvent og forsøger at lade være med at censurere eller redigere, så det hele er temmelig råt for usødet i etnografisk stil. Jeg kan selv blive lidt rød om ørerne, når jeg genlæser – men sådan må dét være. Jeg håber, at detaljerne får indholdet til at føles…autentisk.
    Godt nytår!
    KH Pragmamor

    Like

 2. Elsker at læse din blog 🙂
  Med sådan en hel børneflok hvad er så din holdning / erfaring til børns skolegang. Jeg har jo en datter som er født 30 december 2007 og derfor skal begynde i BH næste sommer hvis hun skal følge årgangen, men jeg kan simpelthen ikke se 9 måneder ud i fremtiden og beslutte om hun er klar. Har du nogensinde haft det sådan med de 2 store??

  Apropos din blog -keep it simple -simple is more

  Like

 3. Hej Pragmamor
  Jeg er enig i det allerede skrevne – jeg læser fast din blog og synes at det er fremragende læsning. Selve indholdet i bloggen er vedkommende og humoristisk og din blog er bestemt noget som jeg glæder mig til at læse:-)
  Så lad dig ikke distrahere af, hvordan andre gør – du gør det skam supergodt. Det synes jeg altså lige, at ville lade dig vide.
  Keep on going:-)

  Like

  1. Kære søde læsere – tak for jeres kommentarer, det var virkelig dejligt at vide, at det er godt nok, som det er, selvom der kunne tilføjes knapper og funktioner i massevis. Så kommer det ikke på prioriteringslisten! Jeg bliver så glad, når der er kommentarer til mig 🙂
   Til Tina – jeg skriver et indlæg om det, tror jeg. Det passer fint ind i emnet om, hvornår børn har godt af at komme i institution, når man har haft dem hjemme i en periode. Det kommer i weekenden 🙂
   Kærlig hilsen
   Pragmamor

   Like

  1. Kære Tina – så du min skriv på bloggen om skolestart i lørdags? Det var svar til dig – sig endelig til, hvis jeg havde misforstået noget. Kunne ikke helt gennemskue, om du passer din datter hjemme, eller om hun går i BH?
   Kh Pragmamor

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s