hverdag uge 46

….godeftermiddag derude. Lyset viger nu allerede kl 16 her i provinsen. Men det betyder også, at julen er nær, og at man kan forsvare at ose hele huset til med stearinlys i skumringen. Helle for dét 🙂 Læste sidste år, at stearinlys-os er dødsensfarligt og allergifremkaldende og elendigt for indeklimaet og kræver massiv udluftning og fanden og hans pumpestok…” og så kan man jo få nogle rigtig fine batteridrevne fyrfadslys” (!?!?!? ja – og dø af grin, når der står sådan et “hyggeligt” batteridrevet bipspilslys og leger nødblus nede i ens gigantiske hurricane-lysestage).Nå.

Der er ikke sket de store forskydninger i dagsrytmerne i denne uge, så jeg forventer, at rytmen i uge 46 bliver den samme. Men men – der er dog sket noget, som har haft betydning for min skrivefrekvens, som pt ligger på omkring et indlæg om ugen (meget for lidt, synes jeg..): Jeg har vænnet nr 4 af med at blive ammet om natten. Det har betydet nogle urolige nætter med gråd og savn i starten af ugen, hvorfor jeg intet fik skrevet af træthed; men til gengæld har de sidste 3 nætter været uforstyrrede. Hold da magle, hvor er det dejligt at sove de der 4 timer i træk ad gangen om natten igen! Nåede da lige at være zombie i nogle måneder her i efteråret, hvor lillemanden vågnede ca hver anden time og ville have bryst – men nu besluttede jeg altså, at det var slut med det. Og gudsketakoglov for erfaring, det var altså fedt at vide med mig selv, at jeg havde styr på, hvordan den ged skulle barberes. Hvis det interesserer, så læs mit indlæg om vaner 🙂

Bortset fra ta nr 2 fik lov til at gå til svømning, så endnu en dag i ugen skal til at gå med at vente på tidspunktet for familiens store prøvelse: ventetid ved en fritidsaktivitet. Hele flokken sad i cafeen ved svømmeren og ventede, mens hun plaskede rundt. Indtil nu har det været fodbold to gange om ugen, hvor jeg har skullet pakke de små ind i bilen, plus guitarundervisningen, hvor vi også skulle afsted – men nu er fodbold heldigvis om lørdagen, så det går nok an, at nr 2 skal til svømning. Håber sgu, at jeg kan finde en smart “vi skiftes til at køre” ordning med en anden amilie (ho, nogle bogstae på tastatu due ikke?)

Må skie noget om itidsinteesse og hodan man dog ostee i dem en anden gang – nå tastatu ike!!! Det he e jo åndssvagt…

Kh Pragmamor

Advertisement

En kommentar til “hverdag uge 46”

  1. Wow, der er gang i tasterne:-) skønt! Jeg kunne ikke være mere enig i stearinlys-flippet. Nu må det stoppe. Selvfølgelig skal der stearinlys til om vinteren! Hyggeaspektet og den ro de skaber må langt overstige den sundhedsrisiko, som eksperterne fabler om! 🙂 Flere stearinlys, tak 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s