nyt fra Rød Stue

Ih hvor jeg elsker vores nye kæmpehus! Kunne åbne en (meget) aldersintegreret institution med den besøgsrate! Vi har nu i 3 dage i træk haft besøg af 6 børn ( ungernes venner i alderen 2-11 år), plus mine veninder, og alligevel er her bare ikke den der klaustrofobiske fornemmelse af overrendthed krydret med em af våde sko og gamle figenmadder, som nemt opstod i vores bylejlighed på 95 kvm… Plus, at det faktisk kun tager en halv time at rydde alt op. Der er jo plads til, at hver lille gruppe kan være sammen i fred! Fedt! Og så sker der jo det, at børnene opsøger hinanden på tværs af køn og alder og liiiige skal kigge ind til danseopvisningen eller skydespillet eller ridderslaget i haven eller opdager, at det stadig er sjovt at bygge med kaplaklodser som 11 årig. Det er hele den hårde flytterodssommer værd, når mit hjem summer af intens leg i alle hjørner. Tak til den, der synes, at det var min tur til et ordentligt skud lykke. Og nu kom min ældste søn på 9 og spurgte: ” Mor, kommer du ikke og putter? Du ved, jeg kan så godt li lige at snakke lidt om nogle ting og dagens gang og sådan, når du sidder på min seng. Ikk’?” – hvor heldig er man så? For jo, vi snakker altid lige om, hvad der skete idag, og hvad der skal ske i morgen. Han kan godt lide lige at have styr på, hvad der er på programmet dagen efter, og hold da magle, hvor er jeg taknemmelig for, at han stadig har lyst til at dele sine tanker om dagen i dag med mig. Det er måske en stakket frisk, men så længe, han har lyst, så er jeg der som et søm. Nogle gange med søde gys i nakkehårene over at have hans tillid.

Og så som endnu en lykke idag – og ja, der er mange af dem idag, hvilket er heldigt, for nr 4 sov næsten ikke i nat ( ved ikke hvorfor, måske en tand på vej igen?), så jeg havde ingen forventninger om andet end træthed og menstruation idag (ovenikøbet!)  – Arj, den skal jeg lige gøre færdig: jeg havde en af de morgener, hvor mine første tanker kredser om, hvornår jeg kan tillade mig at falde i søvn igen. Kan jeg få de små til at sove lidt, inden vi henter de store fra skole? Måske allerede her til morgen, hvis jeg sætter en film på, og så døser lidt mens nr 3 ser film og nr 4 sidder og dasker til legetøj? Eller i eftermiddag, når alle forhåbentlig leger eller sover? Kender I det? Og tanken om, at min mand er fortabt for verden de næste 3 uger og weekender pga et stort projekt, tog bare pusten helt fra mig. Savner ham sgu. Og så voksede dagen bare derfra. Fra en formiddag, hvor jeg fik styr på noget papirarbejde, mens nr 3 faktisk bare duttede rundt i stuen og tegnede, legede med klodser og hyggede igennem. Nr   4 sov, det havde han jo ikke gjort hele natten. Til en eftermiddag med lige så meget gang i den, som der har været søndag og mandag, men også lige så hyggeligt. Jeg mener: 4 store knægte hang som aber i valnøddetræet og hujede, da jeg kom hjem fra indkøb. Og 3 ladyer modtog mig i entreen med solbriller, vifter og fine sko. Hvor fedt er det lige?

Der forsvinder godt nok nogle rugbrød, nogle gulerødder og en del mariekiks med alle de børn, men sikken fest 🙂

Bare SÅ fedt, at vi flyttede fra lille villalejlighed ved Søerne til kæmpekasse ved Kvickly og skov. YES!

God aften derude!

Kh Pragmamor

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s