natteravneri

Uh hvorfor hulen er det så svært at komme i seng? Kender I det, derude, når man vågner om morgenen, og ens første tanke er, hvornår man kan komme i seng igen? Og når alle ungerne så sover sødt, alt er ordnet (eller nej sgu da, ikke alt, men det allermest nødvendige), og man omsider kan lade sig droppe ned i sofaen – så er det bare så hyggeligt. Lige nu har jeg faktisk et glas rødvin, kigger på kalenderlyset, der ikke blafrer (juhu fik nye vinduer i dette efterår, så lysene hverken blafrer eller soder!), lytter til susende radiatorer og ellers larmende stilhed. Og mine fingre på tastaturet – og katten, der smadrer rundt på en hylde og vælter biblioteksbøger ned. Idiot-kræ. “Jeg kan vist lige smyge mig ned her mellem “Totte rydder op”, “Jul i Bulderby” og “1001 rummonstre”, ville det ikke liiiiige se øøøndigt ud – både dekorativt og elegance på sådan en enormt felinistisk  måde? Joooo, her kan jeg da godt væææææææææ—–aargghhhh – ” Splat. Tsk.

Tak for alle jeres gode forslag og erfaringer med entre-indretning – burde jo afgjort have pli til at svare på hver enkelt af jeres søde henvendelser, men bær over med mig her i travle december. Jeg har læst det hele, og jeg tager jeres gode råd med mig, når vi i det nye år skal have styr på sagerne. For nu er der indkøbt ekstra sko-bakker og de der våd-måtter til at suge op med…Og ungerne skal gå ind gennem kælderen. Og hænge tøj op i vaske rummet. Det var ihvertfald virkelig sødt af jer at svare mig, tusind tak.

Nu skal jeg altså i seng – i morgen venter endnu en gru-opvækkende tandlægetid – og min dejlige nabo/veninde har lovet at passe nr 3 og 4 imens jeg smider 6-8 000 kr afsted på at ligge og skælve i tandlægestolen og glo på en totalt infantil collage, der er hængt op i loftet over pinebænken. Sagt med stort gllimt i øjet – min tandlæge er skidesød :-)Ikke at min blog er en indretningsblog, men hvor HAR tandlæger dog lært noget om at indrette klinikken? Har i tænkt over det? (Fnis). Hvad er det med der er ting, de altid hænger op over tandlægestolen (mere fnis)? Hvordan vælger de dog altid noget totalt malplaceret? Min gamle tandlæge havde Peter Plys???Nu, hvor jeg åbenbart er blevet så gammel, at en guldtand sgu er påkrævet, så er det da klart, at jeg er træt kl 21. Men juleriet fortsætter – der er så meget, jeg gerne ville lave, og det er så hyggeligt. Tænker meget på, at det er første jul i dette nye hus, og i vores nye liv med mig herhjemme. Har lige fået ja fra kommunen om, at jeg får tilskud til pasning af egne børn fra når min barsel udløber. Dejligt. Mere om familielivet næste gang – det her skulle bare være et kort pip. Men det er jeg vist ikke så god til.

Hyg jer derude!

Kh Pragmamor

Advertisement

2 kommentarer til “natteravneri”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s