når man er en klodset idiot..

…så skærer man sig dybt i tommelfingeren. På en mandolin. Som man lige har belært den store søn på 9 år om er MARJET SKARP og FARLIG og VOKSENREDSKAB. Snitsnitsnit og så er der rød hvidkål til medisteren. Tada.

Og hvad stiller man så op med de to tons opvask, sådan en familie med 4 unger hjemme med influenza får genereret på en dag? Når bare temperatursvingningen ved kontakt med varmt vand går hyleondt? Vi har ingen opvaskemaskine, fordi afløbet i vores kæmpekasse af en murermester er lavet af noget neutronbombesikkert støbejernshelvede, som ikke passer sammen med noget som helst standardmål på moderne vvs. Hold da k hvor er det besværligt. Jeg kvajpande.

Nå, på med virkelig meget plaster (NAAARJ MOWER, du må IKK ta mit peter PLYS plaster!  NARJ, ikke GRISLING, den her med PAJDERMAN er da fin til dig, ikk? (gæt selv, hvilken superhelt med blå/rød sparkedragt, der er tale om)) og noget finger fra en plastikhandske. Avavav.

Er så handicappet. Piv piv med mig – og så tænker jeg på alle de tapre forældre, som virkelig er kommet til skade med brækkede arme og ben, bækkenløsning, podagra, hold i nakken, kræft og Colitis, og som formår at passe og pleje deres børn alligevel. Stort klap på skulderen fra mig til jer, derude. Jeg synes, at det er flovt, at en sølle blodig finger kommer på meget i vejen for mig, at jeg brokker mig over et snit, når der kunne være så meget mere galt. Sådan, nu holder jeg kæft med det piveri, der må lidt perspektiv på.

GODT GÅET til alle jer med virkelige helbredsmæssige udfordringer. Jeg tager hatten af for jer. Nu lader jeg den opvask stå. Manden sagde jo, at han ville tage den i aften. What´s the problem, then?

Go dag derude 🙂

Kh Pragmamor

Advertisement

4 kommentarer til “når man er en klodset idiot..”

    1. hov den kommetar havde jeg helt misset – tak for din god bedring, og jo tak – nu her næsten 2 uger senere er den ved at være helet. Men hele den ene side er følelsesløs, føles meget mystisk. Og helt umuligt at sms’e!

      Like

  1. Har netop gjort det samme i fredags, øv! Var på skadestuen, fik stivkrampe og plaster/forbindinger med hjem, de mente nok det skulle komme til at se normalt ud igen. Men man er virkelig handicappet i forhold til børne- og hjempasning!!! God bedring!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s