verdens bedste arbejdsplads

– fik jo lige skrevet i går, at jeg godt kan forestille mig en dag at vende tilbage til arbejdet. Det kan jeg også godt. Men. Lige nu er min arbejdsplads hjemme, 24-7, benhårdt og alt det der. Som I jo har læst, så piver jeg en del. Det er jo til at brække sig over, jeg har jo selv valgt det, kan man sige – men arbejde er jo også surt til tider, på en konventionel arbejdsplads. Og jeg får ikke rigtig skrevet så meget om skønheden. Here goes:

Idag har jeg sprunget rundt i stuen med to storgrinende unger på 1 og 3, mens vi skrålede med på en Disney Hits-opsamling. “Havet er Skønt”, “en VEEEEEEERRDEN af LIIIIIIIIV” og “leve som deeeeeemm (med norsk accent) – er helt hæs. Nr 3 bad mig om at skrue ned. Det gjorde jeg så , på anlægget forstås. Men det var sgu mig, hun mente! Stakkels lille tøs, må bøde for min fortid som aspirerende lårsvinger og musicalstjerne….Vi har fløjet på flyvende tæpper og leget aber fra Tarzan, der spiller på dåser og gryder. Herrefed dag. Fed arbejdsplads, super kolleger, der deler min humor og musiksmag, dejlig kaffe (der blev kold, men pyt) og nybagt brød (med kun en lille smule sæbeboblevand i dejen: “mor, må jeg hælde det her i her?” spurgte nr 3, og jeg svarede fraværende “jaja” – det skal man aldrig svare en 3 årig!)

Nu en morfar på sofa, mens vi ser Tarzan alle 3. Nr 4 æder fjernbetjening, godt nok.

Ha en dejlig dag derude!

Advertisement

5 kommentarer til “verdens bedste arbejdsplads”

 1. Hej Kristina, det var et stykke tid siden jeg sidst havde læst dine blog… Ja, travl mor på arbejdet:-). Så jeg ville bare hilse. Det er godt at læse dig, det giver en ide om hvor anderledes kunne vores liv være!! De mange hilsner fra Frb C!!! KH, Clara og truppen.

  Like

  1. Kære by mus
   Tænkte lige på jer i dag, da jeg lærte de to små at danse “er det dig der har taget min gedebuk” fra folkedans 🙂 det var gode tider!!
   Hils alle i byen, dejligt at høre fra dig.
   Kram

   Like

 2. Lyder som en super dag søde… har selv været på job og til bisættelse af min brors bedste ven og aftensmadsræs med 3 unger og så til træning.. og sidder nu og venter på at jeg orker at smøre madpakker, tage et bad, rydde op efter nr. 3´s hærgen i stuen:-) og måske få et lille kik i min kære mands øjne inden han dejser efter en hård dag ligeledes på job.. Livet lyder skønt hjemme hos jer i dag:-)Stort knus og kys fra mig

  Like

  1. Tag et bad, giv drengene kantinepenge og kram din mand inden i falder omkuld. Havde også aftensmadsræs m 4 børn , heraf to som var bimle trætte og nærmest ikke ramte munden med gaflen. Nr 3 faldt faktisk ned fra stolen- hun havde ikke sovet lur…
   Jeg orker nærmest ikke at gå i seng- ska alligevel op 16 gange m nr 4, som finder nattesøvn ganske overvurderet.
   Flot at du også fik trænet!! Håber bisættelse var smuk og fredfyldt.
   Kram

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s