vand vand vand

Det er 22 grader og pisseøseregnvejr.

6 børn leger vandkamp i haven. De er mellem 1 og 11 år og har det mega sjovt. Det er vist ikke uvæsentligt, at de forventede, at jeg ville blæse ud og stoppe plaskefesten i samme sekund, at himlen åbnede for sluserne – men det gør jeg ikke. Ikke lige nu. Laver lige det her aftensmad. Ved ikke lige, om det er ok, men nu bliver det sådan.

Så. 10 min senere. Alle børn kommer ind uden min kommando, drivende gennemblødte og storgrinende over det idiotiske og fantastiske i at blive sprøjtet til med vand både ovenfra og fra alle andre retninger. Selv nr 4 er helt lykkelig og fniser. Ved stadig ikke rigtig, om jeg er uansvarlig, og måske får jeg ballade fra mine ungers kammerater, der nu må låne tørt tøj og varme sig på varm kakao. Det må jeg så tage med. Det er nok pattet af mig, at jeg ikke greb ind. Men for fanden hvor havde de det sjovt. Er det egentlig dokumenteret, at man bliver syg af at være våd i 10 minutter? Det må da også være sundt at grine virkelig højt i 10 minutter?

Advertisement

3 kommentarer til “vand vand vand”

  1. Det er sådanne stunder der er de bedste fra barndommen. Frihed, latter, varme og vand. Sådan er det ihvertfald for mig. Jeg synes du gjorde det helt rigtige. Og hvis du oven i købet lavede varm chokolade har du scoret mange morpoints 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s