2 ugers stilhed forude

Møjn møjn derude –

nu har jeg brugt over 1000 kr på multicolour plastik-dims i Kvickly. Der ligger nu en bunke med alt fra folde-ud-find-Holger-bøger til engangshagesmække smukt præget med Mickey Mouse, fra vandballoner til Rasmus Klump oliekridt. Kan I gætte, hvad vi skal?

Vi skal såmænd overleve henved 3 timer i en sardindåse ukristeligt højt oppe i luften på lørdag kl lige så ukristeligt tidligt. Den slags kræver underholdning, når man skal have en 1 årig, en 3 årig, en 7 årig og en 10 årig med. Og igen om 2 uger, men dog da i federe, roligere og mere brune kroppe….

Vi skal på badeferie sydpå, og derfor bliver her stille på bloggen i de næste par uger. Men jeg vender tilbage, når jeg kommer hjem – og jeg ved, at jeg vil have meget på hjerte. Det er faktisk første gang, vi er nogen steder overhovedet. Vi deler os altid op – selv, når nogen har lyst til en pizza på den lokale grill snask. Eller når vi skal handle. Aldrig sammen allesammen – så det bliver en hel ny oplevelse. Jeg glæder mig meget, og jeg håber, at I får en dejlig tid imens.

Kh Pragmamor

Advertisement

3 kommentarer til “2 ugers stilhed forude”

 1. Kære Pragmamor – rigtig god ferie – nyd det. Vi er selv netop hjemvendt fra netop 2 ugers ferie, som nøjagtig den som I skal på. Vi havde vores børn på 2, 3, 12, og 14 år med, og jeg var altså også nervøs for turen i “sardin-dåsen” (hihi…elsker dine synonymer…) – men jeg vil lige berolige dig – turen gik super fint – også selvom det var tidligt vi skulle afsted (fløj kl. 7.00, så vi var oppe kl. 3.45 om morgen)…god ferie – glæder mig til flere gode historier fra dig når I er retur igen…. Knus herfra

  Like

  1. Kære Mette
   Jep, det var ligesom os, så – oppe før hønsene, og hjemme samme tid 14 dage efter. Jeg synes, det gik fint på vejen ud, pakkede alle de sovende børn i bilen med deres hovedpuder og tæpper. Som de så stenede videre i, da vi skulle hjem fra lufthavnen. Men føj altså, turen hjem var ikke sjov, vi skulle afsted kl 20 fra hotellet, fløj kl 23.40 (forsinkelser pga latterlige STAVANGER-passagerer, som ikke kunne finde ud af at vælge mellem gate 3 og 7, og vraltede rundt og fornærmede ellers tålmodige mennesker med deres overfyldte taxfree poser, når deres fly faktisk havde kaldt dem til gaten i 20 minutter. Bliv hjemme næste gang, Flexnes-typer), landede 3 timer senere, hjemme omkring kl 4. Oy oyoyoy, det gør jeg ikke igen. Men skøn ferie!! Vil tilbage til Kreta…..
   Kh Pragmamor

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s