Jeg hedder Kristina….

…ja, så ved I det. Eftersom vi vist kommer i fjernsynet i uge 44, så giver det jo ikke rigtig mening at være anonym længere. Så nu hedder bloggen ikke længere Pragmamor, men bare Kristina Hobbs. Og mine børn kommer også til at hedde deres rigtige navne. Det bliver helt rart at kunne skrive det – og det viste sig jo, at det her bloggeri ikke var farligt. Jeg har forsøgt mig med at ændre navnet på bloggen, inklusive domænenavn osv – og jeg håber ikke, at det giver problemer.

Nyd nu sommeraftenen – min mand er lige kommet hjem, så nu skal jeg ikke sidde og skrive..

Kh Kristina 🙂

20130726-212346.jpg

Advertisement

5 kommentarer til “Jeg hedder Kristina….”

  1. Ja, jeg tror såmænd heller ikke jeg har været inkognito for så mange- men nogle er dog hverken hjemmemødre eller fra mangebørnsgruppen, og de kender mig vist kun fra blog. Men også fb, som den linker til- så det nye er nok mest titlen;-) håber du hænger på, Pia.
   Kh k

   Like

 1. Hej Kristina – havde dog gennemskuet hvem du var via FBgruppe og hjemmeunger 🙂 så din navn kommer slet ikke bag på mig…hihi…. Jeg følger dig uanset at du smider “masken”…. elsker jo at følge med i din blog….Knus Mette P…. glæder mig til at se jer i TV sådan rigtig live, det kan da kun blive godt….modigt gjort iøvrigt:-)

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s