Shyyhhhh

Jeg savner min Silvia, som er i børnehave og på tur til Frederiksborg Slot. James sover formiddagslur. Huset er stille. Så så man lige mig gå i seng og begynde at indhente 4 års søvnmangel. God plan. Farvel snask i køkkenvask. Farvel papiraffald i beddet i indkørslen, farvel legestueforpligtelse (flovt jeg ikke kommer idag), farvel tørre orkideer, farvel støvede hylder i køkkenet, farvel rod, skidt, nullermænd, larm, ringeklokker, bukser uden knapper, klistret køleskabshåndtag og logistik. Over and out. Bare en time. Ohhhhhhzzzzzzz

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s