Vi er i mål

– ja, vi er.

Knægten sagde Mor i går. Og mange gange siden. Jeg fik checket hans hørelse i tirsdags, og han hører aldeles glimrende. Stædige rad! Han har lavet en mor-agtig lyd et par gange, når han har kaldt på mig uden at kunne se mig, men jeg troede, at jeg hørte syner. 27 måneder er alligevel en pæn alder stadig at kalde alle mennesker for Dardn. Men nu er den der.

Da ingen nyhed og intet emne helt kan hamle op med denne banebrydende udvikling, vil jeg lukke computeren nu og skåle med mig selv.

Bliver edderbrodere mig dejligt ikke at hedde Dardn mere. JUHU!!

 

Kh KristinaP1020611

Advertisement

2 kommentarer til “Vi er i mål”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s