Tak for jeres opmærksomhed og kommentarer i 2014 – rigtig godt nytår!

The WordPress.com stats helper monkey had lavet denne statistikrapport for bloggen. Jeg er helt overvældet. Tusind tak, fordi I følger mig, og særlig tak til Mette P, Lonni, Piag, Maria Therese og Tanja for at kommentere ivrigt.

D 5. Januar starter jeg nyt  job på det lokale bibliotek, men til sommer venter der endnu nogle år på barsel og derefter herhjemme med en lækker ny baby. Jeg glæder mig til at dele begivenhederne og bekymringerne i 2015 med jer. Først fremme venter den frygtelige (nej, det skrev jeg sgu da ikke, jeg mente da festlige….hmm) vintermåned, hvor vi skal fejre 7 familiefødselsdage, gennemleve endnu en fastelavn (jeg kan bare ikke forstå, hvordan man laver fede kreakostumer selv. Jeg dumper hvert år. Det kan jeg bare ikke finde ud af, mine unger er dem i kluns fra BR, mens de andre render rundt som mælkekartoner, flødeskumskager, mobiltelefoner og X-factordommere med bord, skaldepande og plateau-sko og det hele. Det går meget bedre med Halloween, det er åbenbart mere mig at få afkommet til at ligne mosefund og mordofre (nej tak, ingen analyse, please)….Og jeg lider af et traume for fastelavnstønde-køer på rådhuse og deslige, ligesom to af ungerne altid får pip og begynder at hyle eller forsøge at pande de andre børn ned i de der rædsomme køer, hvor der i sagens natur altid er lange trækøller inden i billedet. Nej, fastelavn måtte godt gå væk for min skyld.). Hov, det var en sætning – , komma, ehm – fastelavn, nå ja, og så skal jeg som sagt ud og være noget i kommunens institutioner, virksomheder og foreninger som ansat i kulturforvaltningen. Det bliver spændende.

Nu, først et nytår. Vi holder fest herhjemme, uden gæster, børnefest, hvor kun svigerfar fra England tilfører nyt blod til arrangementet. En masse bordbomber, knaldperler, fyrværkeri, konfetti, truthorn, god musik, og så bestemmer børnene menuen efter at have tvangsspist julemad i ferien. Så vi skal have nuddelsuppe, kartoffelmos og medister. Yihaa.

Godt nytår derude – og tusind tak for 2015.

Kærligst, Kristina

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 35,000 times in 2014. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 13 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Advertisement

5 kommentarer til “Tak for jeres opmærksomhed og kommentarer i 2014 – rigtig godt nytår!”

 1. Kære Kristina…

  Rigtig godt nytår 2015 til dig og hele familien. Det er et privilegium at kunne følge din ærlige, humoristiske og helt igennem skønne blog…. Så tak for det. Det er noget som jeg sætter stor pris på…

  Egentlig når man tænker over det…. Lidt sjovt sådan at følge en “fremmed” på blogland, men det giver altså noget godt stof til eftertanke, lidt sjove tanker og helt sikkert kulør på dagligdagen… Så det stopper jeg nok ikke med lige foreløbig, og slet ikke i 2015 🙂

  Og ja, endnu engang fik jeg trukket bredt på smilebåndet og motioneret lattermusklen i dette indlæg… Åh ja.. fødselsdage og fastalavn,.. ja, de kræver noget…

  Jeg håber at dit nye job bliver alletiders – det lyder da rigtig spændende…Held og lykke.

  Mange hilsner
  Mette

  Like

  1. Kære Mette, tusind tak for din søde hilsen. Det blev jeg meget glad for at læse.
   Synes også, at det med at følge en fremmed er spøjst, og jeg må med skam indrømme, at jeg ikke følger nogen fast – og det bør man ellers som blogger. Noget for noget, også når det kommer til opmærksomhed i blogland! Så det kan være, jeg skal læse noget mere blog i 2015. Har et fortsæt om ikke længere at se tv i sengen (Netflix er noget skrækkeligt noget) – og havde tænkt mig at læse en bog om måneden. Måske skal jeg også læse et blogindlæg fra en anden dagligt. Kan du anbefale en?
   Kærlig hilsen Kristina

   Like

   1. Kære Kristina.
    Jamen selv tak… Uh ja, det Netflix lyder nok som lidt af en tidsrøver, men det ER jo råhyggeligt at se tv i sengen… Vi har ikke tv andre steder end i stuen, men jeg stjæler da enormt gerne en Ipad, og så får den ikke for lidt med afsnit af Bonderøven og diverse dokumentar på DR, og GERNE på sengen, hvis muligt… (vi har kun DR, intet andet… så min “last” er altså Bonderøven og diverse spøjse indslag, som kun DR kan lave …hihi 🙂
    Men ja, jeg følger jo faktisk en blog helt fast – det begyndte jeg på for ca. 1 års tid siden, men hun har blogget i mange år, så jeg har brugt tid på at læse hele hendes blog fra start, fordi hun simpelthen bare fangede min interesse.
    Det er dog en helt anden boldgade end din blog. Hun er midt i tyverne, bor oppe i Nordsverige i Västernorrland, har ingen børn, har hund og kat, hun blogger, maler, fotografere, har smykkevirksomhed med sin mor, elsker at vandre og er klart naturelsker, og så er hun helt sin egen og meget positiv af sind…
    Hendes historie er, at hun for ca. 5 år siden boede i Storby, fik for meget at det hele, længdes efter naturen, og flyttede til Nordsverige i et træhus, hvor hun siden hen har bygget sit liv op… Noget som mange kun drømmer om, men aldrig får ført ud i livet…
    Hvis denne korte intro kan vække din interesse så hedder bloggen: jonnajinton.se
    Ps. Hun tager nogle fantastiske fotos…Og hun bruger også sig selv i sine fotos.. Hun har netop fornyet sin blog, så jeg ved ikke præcis, hvad der stadig ligger der af billeder og gamle blog-indlæg…
    Jeg synes hendes blog er helt unik… Ligesom din:-)
    Mange hilsner
    Mette

    Like

   2. Det lyder ret meget ligesom Andrea Hejlskovs blog om at sælge alt og flytte op i et selvbyggertræhus i Nordsverige – hendes bog “den store flugt” er også rigtig skøn og inspirerende:-) Jeg kigger da lige på den, du anbefaler…Kh Kris

    Like

 2. Hejsa Kristina
  Tusinde tak for de spændende og indlevende indlæg, omkring jeres familieliv og dine tanker herom. De bringer smil på læben og genkendelse i mange børnefamilier. De indlæg gør hverdagen rigere, ihvertfald i mit liv pt som hj.gående, mor til 4, samt oftest som dig, total eneforældre i mange af døgnets timer pga manden karriere/vores fælles valg af dette. Og dermed også de udfordringer det giver at skulle strække sig og nå manges behov som en to armet blæksprutte 😉 kun kan.
  Rigtig godt nytår til dig og din familie.
  På gensyn i 2015 🎆 🎇
  Kærligst Pia

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s