Nu også på Instagram …

Ja, jeg er. Linket er nederst i højre widget-spalte, mit navn er kristinahobbs77. Ses derinde:-)

Idag får jeg ikke skrevet mere. Der er rollespilshalløj i kælderen, arrangeret af min seje søn Bastian for alle drengene i sin nye klasse. Min bror styrer løjerne, jeg står for pizzaer senere. Der er også filipens-buffet (chips, dip og sodavand ). De små er glade og flade, så vi ser Den Lilla Havbuf (gæt selv) i det vigende lys. Ikke en dårlig dag:-)

Kh Kristina

Advertisement

En kommentar til “Nu også på Instagram …”

  1. Sådan! Vi ses der inde:-) og det der med fotos: mine bliver bare knipset med mobilen, så det er ikke alle der er lige gode:-)

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s