Om at være tilflytter i Helsinge

Ugeposten Gribskov interviewede mig om at være tilflytter….

http://gribskov.lokalavisen.dk/helsinge-er-en-fantastisk-by-for-boernefamilier-/20150512/artikler/705129129/2236

Kh Kristina

3 kommentarer til “Om at være tilflytter i Helsinge”

 1. Kære Kristina!

  Tænk – tænk, at der findes sådan en som dig. Vi er en udenlandsdansk familie som planlægger at flytte tilbage til Danmark. Vi har af mange grunde set os varme på Helsinge. Problemet er så bare, at vi ikke kender en sjæl i byen! Så jeg har nok et spørgsmål eller to om skolevalg, bolig m.m. Jeg ville være meget taknemmelig, hvis du ville skrive til mig, så jeg kan spørge dig i en privat mail. Jeg kan nemlig ikke finde din mailadresse på siden.

  Sjovt nok har jeg selv været hjemmegående og aktiv frivillig, hvor vi bor nu. Som frivillig doula, yogalærer og senere skolesygeplejerske – så det gør mig super glad at høre, at vi der brænder for den slags kan finde os til rette i Helsinge! 😉

  Jeg håber meget at høre fra dig

  Like

  1. Kære Lene –
   jamen hvor fedt at høre, at sådan en som dig er på vej til Helsinge! Og ja, du skal nok finde dig til rette her:-)
   Min mand en engelsk, så vi kunne lige så godt være udenlandsdanskere, men kom ligesom aldrig herfra…
   Skriv en pb til mig på facebook, så får du mit tlf nummer – lad og tage den i telefonen i stedet.
   Kh Kristina

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s