Overrumplet! Nomineret? Mig??

hold da fast en fest, vi havde i weekenden. Det skriver jeg lige om i løbet af ugen. Vi fejrede min svigerfars 80 års dag med først Minionsfest og bagefter 80 pandekager. Jeg er totalt blæst. Men – min kammerat og samarbejdspartner henne på Ko og Ko har lige fortalt, at min lille blog er nomineret til blogprisen 2015! Jo, sgu! Det er helt overrumplende og over fedt – Julia Lahme og Lortemor og hende med 3 små ting er i min kategori, jeg er sgu da helt ærefrygtig…. Så tusind tak, fordi I læser med, kommenterer og nominerer mig. Det er stort for lille provins skribent mor her. Tak. Læs mere og stem her : http://m.blogprisen2015.dk/nominerede-i-kategorien-familieliv
Kh Kristina

Advertisement

4 kommentarer til “Overrumplet! Nomineret? Mig??”

  1. Wow, jamen det manglede da bare. Jeg elsker din blog, og læser flittigt med (og kommenterer gerne hvis jeg kan finde tiden i min egen “storfamilie”… Jeg har naturligvis stemt på din blog Kristina, med disse ord:
    “Elsker at bloggen er ærlig, vedkommende, supersjov og helt nede på jorden – det er der desværre ikke mange blogs som er. Her er der ingen forstillelse, og det værdsætter jeg”….
    Det kunne da være fedt om du vandt prisen, hvis du gør, så er det fuldt fortjent… krydse, krydse, krydse 🙂
    Og tillykke med svigerfar – lyder som en skøn fest… 😉

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s