Inden første skoledag: Hvor lagde jeg EPO’en?

Godaften derude.

Ava og jeg sidder lige og spiser/tapetserer køkkenet med blendede boller i IMG_4607karry, og så var det lige, at jeg tænkte, at du nok også er i fuld sving med at forberede hverdagens komme i morgen. Første skoledag 2016.

Vi har lige siddet og checket Intra (frelste os, men det har vi altså). Tasker er tømt for alt fra fnulder til fesne drikkedunke og pakket igen. Skiftetøjet er klar i poser til hvert barn. Der er sørget for velegnede madpakke-ting i køleren. Der er rugbrød nok til hele ugen. Fornuftig aftensmad er næsten klar – ikke mere juleferie snask. Således behørigt og snusfornuftigt forberedt på skolestart 2016 er for forhåbentlig de nødvendige 25% overskud til at håndtere alt det, der alligevel og altid sker i livet, som ikke kan forberedes, og som truer med at vælte hele læsset, hvis man har strukket hverdagens lune striksweater til stregen, allerede har et par løbetråde og dermed er lige ved at forvandle hele molevitten til en rodet bunke kluddermor-garn. Man begynder at forstå cykelløbere, der tyer til EPO for at klare den.

Og selvom jeg har ytret mig yderst fornuftigt, grænsende til det kvamlende i Berlingeren OG her på bloggen om at være Forberedt, Checke Intra og Holde Dig AJour, så er jeg altså ikke mere frelst, end at jeg lige skulle tage en dyb indånding og lave en kop Nescafe stærk nok til, at skeen selv kunne stå, da jeg åbnede Intra her til aften, aftenen inden første skoledag.

Det der ud til, at vi i januar har 3 tandlægeaftaler plus min egen, en sundhedsplejerske aftale, to skole/hjem samtaler, to legegrupper og to vaccinationer – og så lige de sædvanlige 7 fødselsdage i familien (5 bare herhjemme) lurende i horisonten i januar/februar. Plus det løse, som lige opstår.

Såeh. Jeg ved godt, hvad vi skal få tiden til at gå med.

Skal vi ikke ønske hinanden glædelig hverdag her i 2016. Rigtig god første skoledag. Må den blive spændende, udfordrende, kærlig og fuld af varme knus. Det er trods alt hverdag, der er mest af i livet, så det er den, der skal være aller, aller bedst.

Kærlig hilsen

Kristina

Advertisement

3 kommentarer til “Inden første skoledag: Hvor lagde jeg EPO’en?”

  1. Jeg mangler lige det sidste praktiske, men så tror jeg altså også jeg er klar til hverdag igen. OG jeg har tilføret dig på min blogliste 😉 god opstart til os alle. Kh. Birgitte

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s