Hvid orden #2

Selv plastiklegetøj er næsten pænt, når det har fået et fint drys sne!

IMG_4654
vores forhave i snepyntet udgave

Når man tager et hurtigt vue ud over vores stuer her en søndag formiddag, så er det et hyggeligt ragnarok af rulleskøjter, duplo rumfærger, træklodser, perlepladeperler, ballonrester, kinaskak, kuglebanebyggeri, mælkekartoner, rester af mad under bordene og kaffekrus med lunken kaffe.

Så er det, at det er dejligt at kigge ud på børnenens legeplads i forhaven, hvor øjet kan finde ro – under sneen gemmer der sig et gevaldigt rod af skovle, skeer og alt muligt andet. Under sneen. Hehe. Hvid orden #2 – skrev et lignende lille indlæg for nogle år siden her. Hvid orden er dejligt.

God søndag!

Kh Kristina

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s