Det ser nyt ud, ikke?

Godaften til jer alle.

Jeg er nu i luften med et lidt anderledes site, ahem. Min blog er nu efter 5,5 år blevet voksen og er degraderet fra hovedrolleindehaver til en del af min hjemmeside. Sådan går det jo, når man bliver voksen, vil mange af jer vide. Man må vige pladsen på toppen af legetårnet. Bloggen vil leve videre, og du finder den i menubjælken øverst under “blog”.

Jeg tilbyder fremover forældrevejledning til alle jer, der hidtil har været så søde at skrive til mig for at søge råd om, hvordan i alverden man finder sine ben i det moderne familieliv.

Læs mere om min nye private praksis Din Egen Vej her på min hjemmeside – og sig det meget gerne videre. Skulle du kende en mor eller far, der gerne vil have hjælp til umulige morgener, skolevalg, selvkritik, kost, amning, livsstil, prioriteringer, søskendeproblemer eller hvordan man overlever 4 timers biltur med små terrorister på bagsædet, så stik dem lige mit nummer.

Du kan også downloade min folder her: dinegenvej

Jeg vil være meget taknemmelig, hvis du fortæller mig, om der er noget, jeg skal gøre anderledes. Du kender som min læser mig rigtig godt, og jeg vil tage imod med taknemmelighed.

Kærlig hilsen Kristina

Advertisement

2 kommentarer til “Det ser nyt ud, ikke?”

 1. Sødeste Kristina,

  Stort tillykke!!! ❤️❤️❤️🍾👏🏻🙌🏻
  Hvor er jeg glad og spændt på dine vegne og glæder mig helt vildt til at sludre snart!

  Mange kram,
  Dorthe

  Sendt fra min iPhone

  Den 21. feb. 2018 kl. 00.21 skrev Kristina Hobbs <comment-reply@wordpress.com>:

  Kristina Hobbs posted: “Godaften til jer alle. Jeg er nu i luften med et lidt anderledes site, ahem. Min blog er nu efter 5,5 år blevet voksen og er degraderet fra hovedrolleindehaver til en del af min hjemmeside. Sådan går det jo, når man bliver voksen, vil mange af jer vide. “

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s