Vejledning af forældre er..

Hvad er forældrevejledning i forhold til den mangfoldighed af terapiformer, kostprincipper, diæter, motionsregimer og coachings, som du som forælder med tvivl i sindet kan boltre dig i?

images-4
Det har intet  med indlægget at gøre – men hvor er det altså pænt!

Det har jeg skrevet en sides penge om. Jeg har noget på hjerte. For jeg vil noget lidt anderledes end andre, der tilbyder forældrevejledning. Noget mere enkelt. Noget, som har at gøre med de vilkår, du er forældre under. Om den tid, vi lever i. Om hvordan du med noget så enkelt som en tanke kan gøre det hele en hel del nemmere.

 

Mit indlæg er lagt ind under punktet “Forældrevejledning” som en side i drop-down menuen, hvis du stiller din cursor på “Forældrevejledning”. Du kan også trykke på linket her.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Kærlig hilsen Kristina

Advertisement

3 kommentarer til “Vejledning af forældre er..”

  1. Kære Tanja. Tusind tak for opbakningen, det betyder meget. Jeg håber, at det bliver modtaget positivt – og det er din kommentar vidnesbyrd om, så tak for det:-) Jeg lader det vokse organisk, så det bliver i det tempo, det nu bliver. Hvis det bliver. Nu findes muligheden. Hvordan går det hos jer, har du stadig hjemmebørn eller er du på arbejde nu? Kram Kristina

   Like

   1. Synes du er sej, og håber du får en levevej ud af det.
    Jeg hjemmepasser stadig og flirter stadig med tanken om hjemmeskoling, da jeg godt gad (også skolebørnene) at have mere tid sammen.
    Vi kan heldigvis have mig hjemme på ubestemt tid, hvilket er et bekvemt set-up.
    Samler mod til større forandringer, som er mere i harmoni med mine værdier og hjertet.
    Tanker og virtuelt kram herfra

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s