Bæredygtige legehuse i pap

Vi har en rumraket i pap stående i stuen. Når der skal vaskes gulv, løfter vi den op på spisebordet. I stille stunder, lunter min yngste søn James rundt med sin Darth Vader maske og sine farvelader og maler lidt på den. Storebror på 13 år, Bastian, hjælper gerne. Vi er faktisk rigtig, rigtig glade for vores rumraket.

Det er jo overordentlig genialt, at man kan købe legehuse i pap til en billig penge. Da jeg hørte om det, måtte jeg lige klikke ind på websiden her og se, hvad det  handlede om. Det var en af mine brødres kolleger, der kendte til det.

Man dekorerer selv sit legehus, og man kan både få igloer, dukketeatre, juletræer og ridderborge – og altså rumraketter.

Jeg så jo straks for mig, hvordan det skulle være en hel weekends projekt i al fryd og gammen. Hele familien nede i kælderen med malertøj på, voksdug på gulvet, forsigtige streger med blyant først, og så maler vi allesammen med lækker akrylmaling så raketten bliver smuk og sej.

Sådan gik det ganske enkelt ikke til – børnene var i gang med at tegne på den med tusser, førend jeg overhovedet var kommet ud af mit morgenbrusebad. James fik raketten i fødselsdagsgave til morgenbordet, og den var pakket ud og samlet på 5 minutter. Så nu er det mere noget med, at de bare selv tegner videre på den, når de føler for det – og det holder de altså rigtig meget af. James og hans små venner leger tit en Mars-astronaut-leg i raketten, hvor de lander alle mulige steder med deres “rumskyderpistoler” og skyder lede rummonstre hullede som schweizer-oste.

Alle legehuse fra Paplegehuset har sikkerhedskanter og er lavet af bionedbrydeligt pap.

Jeg anbefaler varmt at kigge nærmere på http://www.paplegehuset.dk. Havde jeg kun 2 børn, så ville jeg købe et til en ferie eller en weekend, og så lave det til et familieprojekt at dekorere – også fedt at have med i sommerhus til de regnfulde dage, tænker jeg. Vildt hyggeligt:-)

Hav en dejlig dag!

Kh Kristina

Reklamer