Ting, jeg tester

Skriv en kommentar

På denne side vil du kunne finde ting og sager, som jeg har truffet aftale om at teste for forskellige producenter, butikker og firmaer.

Jeg plantede i vinters en hel masse roser fra http://www.rosenposten.dk, en planteskole, som jeg efter nøje overvejelser valgte til mit nye haveprojekt. Roserne er nu vokset lidt til, og mine erfaring med Rosenposten kan du læse om her på siden – til dig, der er vild med roser, ligesom jeg.

Et andet samarbejde er stofbleer af forskellige mærker fra internetbutikken ko og ko.

Jeg har også testet nogle energivenlige, fuldautomatiske termostater til radiatorer fra Danfoss, ligesom en test af udstyr til hjemmeproduktion af sunde, økologiske spirer og brætspil også findes som underpunkt på denne menu.

Og mere følger. Jeg samarbejder gerne med producenter og butikker om at teste og beskrive produkter, men jeg holder fremover selve bloggen adskilt fra disse tests.

God fornøjelse med læsningen,jeg håber, at du vil lade dig inspirere.

Kh Kristina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: