Festartikler fra Drengefesten.dk

Skriv en kommentar

Nogle gange skal man holde en fest. Hvordan man så definerer en fest, kan jo være forskelligt – for teenagere er det noget med popmusik, forsigtig dans, lidt holde i hånden og masser af chips, for ældre teens og tyvere er det noget med at varme op til at gå i byen ved at fylde godt på med ølbajer, Sommersby eller straight up vodka og danskvand (feder ikke…), for mine forældres generation er det vist mest noget med middag og så måske dans til Tv-2, Dire Straights, Shadows og Stones, englændere ynder en god Stilton og en party-hat (de har endda papirhatte på til jul!), og for mange børn er festudstyr i pap og papir med print af deres yndlingsfigurer altid et hit. Og så musik og noget skørhed fra de voksne. Måske en overraskelse og noget godt at spise. Måske er det helt anderledes hos jer – men hos os, så elsker børnene bare, når jeg giver fanden i forbehold og fornuft og teer mig åndssvagt. Udklædning, skøre sange, tossede danse, mærkelige retter, pruttelyde, dekorationer…..Bare man giver den gas.

Svigerfar

Svigerfar

Og det gjorde vi i weekenden, hvor min svigerfar blev 80 år. Han er på besøg fra England, og han skulle fejres. Det er han ellers ikke meget for, men han synes faktisk, at det var rigtig sjovt – nok mest fordi børnebørnene havde det så skægt.

Han tog det i fin stil, at vi holdt MINIONS-fest med fuldt udstyr af party-hatte, dug, servietter, truthorn, balloner, guirlander af flere slags, sugerør, glimmer og drys og alt muligt dims med minions på. Det hedder med et fint ord Festartikler, og vi havde sammen siddet og valgt det hele på www.drengefesten.dk– for vi elsker minions.

Udstyret kom i en stor kasse dagen efter, og vi havde en fest med at pynte op. Mens Silvia og James pyntede, fiksede jeg en menu bestående af  – naturligvis – bananer og flæskesvær, som jo er minions-yndlingsmad.

Når Mor ser sådan her ud, så bliver ungerne helt eksalterede og hviner "Ih, Mor, du er så skør!" - og det er så dejligt, at de gider være med på den...

Når Mor ser sådan her ud, så bliver ungerne helt eksalterede og hviner “Ih, Mor, du er så skør!” – og det er så dejligt, at de gider være med på den…

Jeg kunne ikke finde på noget andet med flæskesværerne end – flæskesvær, men vi lavede banan-shake, banankage, bananpandekager, bananchips, frosne bananer med chocolade på og banan au naturel. Det var skideskørt og virkelig sjovt at gøre så meget ud af noget helt åndssvagt. Navnlig eftersom jeg skal være så fornuftig og på forkant med behov og ……ih, jeg nød at være ligeglad og bare tage en hat på og høre den her en masse gange meget højt og danse meget grimt.

banankagen -og hele bordet

banankagen -og hele bordet

James var så lykkelig og sprang rundt  – med bar rumpe og et godt greb i sjoveren som sædvanlig, for sådan ER små drenge vist – og jublede. Vi spiste og grinede og festede, og Bedste kom også og var med, og så så vi de 6 små minions-film sammen allesammen og grinede af dem. Den her er den, der handler om bananer. Og pludselig var klokken mange. Dagen gik med den fest, udstyret fra http://www.drengefesten.dk gjorde sit til, at vi kom i den rette stemning ( de der truttere, der siger “HYYYYYYT”og kan daske andre i hovedet, dem elsker jeg på sådan en totalt barnlig måde) – og tak til min dejlige familie, fordi de er med på mine skøre påfund.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: