Baby benvarmere – Babylegs

Skriv en kommentar

Helt kort: Benvarmere til baby er en rigtig god idé, når man bruger stofbleer. Det er ikke noget “så kan branchen tjene ekstra penge på os” -trick, det er faktisk en rigtig god opfindelse, som gør meget godt i vores hverdag herhjemme.

Jeg var ellers skeptisk. Det lød som et kunstigt skabt behov. Men det er det ikke! Her er de:

thDe er økologiske, de er bløde og elastiske, og de sidder godt fast alligevel.

Udvalget hos Ko og ko ser du her.

Det er skønt at give baby Babylegs benvarmere på istedet for at stå og bakse med bukser eller dragt – de to centimeter, der er bar hud, er på et sted, hvor babyer typisk har lidt polstring:-). Når din baby har Babylegs benvarmere på, kan du skfite stofbleen uden at skulle tage bukser eller dragt af. Det er altså supersmart.

Det er også smart at bruge Babylegs, når man har en kravle-baby, for de beskytter de små knæ, der jo godt kan blive lidt medtagede. Senere er de gode som en slags leggings – eller almindelige benvarmere, bare i en lækker, blød og meget elastisk udgave. De kan også bruges på armene senere hen.

Den måde, vi klæder babyer på nu med bodystockings og dragter, er en moderne opfindelse. Bare for 20 år siden havde babyer oftest små toppe og underbukser /blebukser på istedet for bodyer, og dengang var det også langt mere almindeligt med lange strømper til små børn – meget i stil med Babylegs. Da jeg selv var barn, kunne man slet ikke få bodystockings, siger min mor – hun gloede noget, da jeg fik mit første barn og købte body’er og bukser til ham. Med stofbleer kommer også nogle andre tøj-vaner – fx er der mange bodyer, der ikke sidder godt, når man har en stofblenumse.

Bodyen kan også presse stofbleen ret hårdt op i rumpen på barnet, og det kan da ikke være rart. Luft skal der til:-)

I genbrugsbutikker kan man ofte være heldig at finde mange, fine sæt undertøj til små børn, fordi de fleste forældre i dag bruger bodyer. Min lille Ava har ofte en undertrøje eller afklippet body (uden “bund”), sin stofble, en god bluse/trøje eller ulden vest og så Babylegs benvarmere. Dejligt blødt og behageligt  – og nemt, når man skal skifte.

Til under 100 kr for Babylegs i god, økologisk kvalitet, er der heller ikke tale om en stor investering. Prøv dem lige:-)

Kh Kristina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: