Grovia AIO Persimmon – luksus fylder ingenting!

Skriv en kommentar

Skærmbillede 2015-10-23 21.28.57

Grovia AIO Persimmon er endnu et eksempel på, at de laver toplækre og gennemtænkte, brugervenlige bleer.

Ava er super glad for Grovia AIO Persimmon her, og det er jeg også. Hvis du gerne vil have en nem bleløsning, som er smal mellem benene og nem at variere størrelsen fra ca 6 kg til 12 kg på, samtidig med, at den er lækker at røre ved, så køb en stak af dem her. Du kan endda få den i flere farver her hos Ko og Ko. Den suger virkelig godt og holder tæt her hos os. Den er lille og lækker og fylder meget lidt. Selv under smalle sparkedragter såsom Molo og Holly´s kan baby have denne ble på uden plads problemer.

Den her model er i noget lidt anderledes og efter min mening meget lækrere og blødere yderstof end de fleste andre bleer – Grovias AIO New Born er i samme materiale som Grovia AIO Persimmon, nemlig TPU istedet for det sædvanlige PUL.

Persimmon bleen er en AIO, dvs en All In One. Man giver barnet bleen på, og så tager man den af og vasker den, når den er beskidt. Hænger den til tørre eller i tørretumbler (det tåler den fint, men den holder længere uden), og så på igen. Og igen.

Grovia AIO Persimmon indre er af økologisk bomuld, så dér kan vi også sætte et fluehak. Indlægget er delt i to, hvoraf den ene er syet fast i den ene ende, og den anden del knappes fast – og dermed kan indlægget foldes mere ud, end tilsvarende bomuldsindlæg, og det tørrer derfor lidt hurtigere.

Jeg kan faktisk ikke sætte en finger på Grovia AIO Persimmon. Til lidt over 200 kr er den også økonomisk forsvarlig af en All In One at være, og så kan jeg efter 2 mndrs brug se, at den holder virkelig godt. Ava har fået den på, lige så snart, den var ren og tør – så den er blevet vasket på 60 grader mange gange allerede. Og det kan man slet ikke se på den. Den suger nærmest bedre og bedre.

Go Grovia!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: