Grovia All in one Newborn

Skriv en kommentar

Grovia All in one (AIO) Newborn er en lækker, fiks ble. Den virker meget gennemtænkt og lige så nem at anvende, som en almindelig engangsble. AIO betyder, at den er komplet, dvs du skal ikke udstoppe den med ekstra løse indlæg, du skal ikke bruge blebukser uden på – du kan bare give baby den på som én hel ble. Dog gerne med et rispapirsindlæg, så du nemt kan fjerne størstedelen af afføringen i bleen. Rispapirsindlæg køber man på nettet (fx her, det koster stort set ingenting). Hvis der ryger afføring ved siden af papiret, så kan du bare holde bleen ned i wc’et, mens du trykker på skyl-ud. Så vaskes det meste ud i toilettet, og så kan bleen komme i vaskemaskinen ved 60 grader, og så anbefales det af producenten, at den tørretumbles – men det har jeg ikke gjort, for det gør jeg helst ikke af miljøhensyn (det er løgn, jeg gider ikke bruge 10 kr i el på noget, sommervejret kan gøre for mig gratis). Så er den klar til at blive brugt igen – og igen. Ko og ko anbefaler heller ikke dog ikke tørretumbling.

AIO bleer er nemme at have med på tur, de er gode at give med i institutionen, og bedsteforældre kan finde ud af dem. Man skal jo bare huske en pose at opbevare den brugte ble i, indtil man kan komme hjem og smide den til vask. Husk at fjerne rispapiret, hvis du vil undgå tusind millioner nullermænd i vasketøjet.

AIO bleer koster lidt mere, men det får man igen i nemhed, synes jeg. Hvis man har råd til AIO, så er det værd at overveje. Til Silvia brugte jeg AIO (mærkerne Totsbots, Bumgenious og Imse Vimse), og det var jeg meget tilfreds med. De er dyre, men AIO er populære og kan sælges videre som brugte bleer (ikke så klamt, som det lyder). I kan se Grovia AIO Newborn testet på you tube her.

Grovia kan anvendes fra de helt premature babyer og op til 5,5 kg – men Koogko betegner Grovia som mest til slankebabyer. Det kan jeg tilslutte mig, da Ava er vokset ud af den nu.

Ava er jo en ret stor “spæd”, da hun vejede 4350 g, da hun blev født, og 14 dage gammel vejer 4750 g. Lige i overkanten til en Newborn ble, hun brugte den på den største indstilling fra start. Den kan virkelig blive meget lille, den ble, næsten en dukkeble, og den finder bedre anvendelse på en mindre baby end Ava. Da den var lidt for lille til hende, egentlig, så gav det lidt problemer med lækager – men det kan man jo ikke bebrejde Grovia AIO Newborn. Den bliver også mere medgørlig efter 6-8 vaske, ligesom Blümchen økologisk formsyet ble gør det. Mange mødre på nettet anbefaler Grovia AIO Newborn – og de større størrelser, som natble, evt med et ekstra sugende indlæg af bambus frotté i. Når en ble anbefales som natble betyder det, at baby kan få den på ved putning om aftenen, og så kan bleen holde til en 6-8 timer, uden at lagnet bliver vådt. Bleen vil føles mere våd mod babys hud indeni, end éngangspapir-bleer plejer at gøre, men uden at det generer babys hud, fordi bleen er lavet af åndbart og hudvenligt materiale.

Designet virker lækkert og luksuriøst. Grovia er en lille og fiks AIO, som ikke fylder så meget som de fleste andre bleer. Den er nok god, når baby skal til at lære at kravle og ligge meget på mavsen. Mange andre stofble-løsninger og mærker fylder meget mere foran og mellem benene, og der er det nok rart for en kravle-træner at have en lille, fiks Grovia på. Ikke i Newborn udgaven, men i større størrelser, naturligvis. Grovia AIO Newborn virker også meget slidstærk med gode syninger og knapper. Og så fås den med en masse fede prints – fra hvedeaks til rumtingester og campingvogne.

Jeg tror, den appellerer meget til nybegyndere i stofble-verdenen, fordi den er så nem at anvende og har et meget tilgængeligt design, ingen løse indlæg, og nærmest ikke kan anvendes forkert. Der er intet at være usikker på. Det er en “far-venlig” ble og også (som tidl. nævnt) gode til institutionsbrug, hvor pædagoger ellers godt kan blive lidt lange i ansigtet, når man kommer anstigende med stofbleer til sit lille barn, der skal starte i vugger. De gider ikke stå og fægte med indlæg og ditten datten, – og så er Grovia god.

Så hvis du er nysgerrig på stofbleer, så køb et par stykker af Grovia og se, hvad du synes. Jeg kan se på diverse stofble-fora på de sociale medier, (fx har facebook en god gruppe om køb og salg og gode råd om stofbleer) at de er nemme at sælge videre. Så prisen er heller ikke noget at bekymre sig om, hvis du køber Grovia.

Kh Kristina

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: