Grovia Hybrid bleer

Skriv en kommentar

Det er satme en lækker ble, den her. Og så er det ikke en vildt dyr løsning, samtidig med, at man får lækkert print, total tør mås hos junior og fleksibilitet mht sugeevne i indlæggene, som endda ligger fint fast og ikke “kører rundt” i bleen. Hvis du er ny i det her stofble-halløj, så kan jeg godt anbefale at investere i 5-6 blebukser i den her serie og så 20-25 indlæg, som beskrevet nedenunder. Så har du alt, hvad du skal bruge til en hel bleperiode, og det er altså virkelig luksus-bleer.

Må jeg præsentere Grovia AI2 hybrid. Det er en slags “skal” – en ydre ble, som man lukker med enten trykknapper eller velcro, og som kan justeres i størrelsen, så den er One Size og duer til alle størrelser babyer. Denne ydre ble er tynd og blød og har gode elastikker ved benåbningerne. Den er lavet i et kunstmateriale, som er lige en tand lækrere end PUL – det hedder TPU belagt polyester, kan man læse sig til her. Bleen er i det hele tager lækker og tørrer hurtigt og føles aldrig våd mod babys hud. Sådan.

Ideen er så, at man bruger forskellige “soakers”, som man knapper fast i denne ydre ble. Jeg har prøvet 3 forskellige. En i øko-bomuld, en “stay dry” i et miks af materialer og en supersugende og lyn-tørrende “no prep” soaker  – dvs man behøver kun vaske det én gang før brug. De andre skal lige have nogle gange eller 5, før de suger optimalt.

Indlæggene skal naturligvis vaskes efter hver brug, mens den ydre ble kun behøver vask efter 5-6 gange. Man har dermed mindre vasketøj, end ved almindelige lommebleer eller AIO, og det koster mindre. Super smart.

De forskellige soakere har forskellige egenskaber, og hvis man er helt øko, så er det jo bomuldssoakeren, man skal gå efter. Den suger fint og forbliver blød efter vask – men regn med lidt ekstra tid på tørresnoren med de 5-6 lag bomuld. Den kan tørretumbles ved lav varme, hvis man står og mangler rene soakere.

Jeg bemærker i brug ikke nogen forskel på “no prep” og “stay dry” indlæggene, de er begge virkelig gode.

I det hele taget er Grovia Hybrid AI2 den ble, jeg bruger allermest lige nu, hvor Ava er 14 uger. Den fylder ikke meget, den holder tør, den er lækker. Stor anbefaling herfra!

Kh Kristina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: