Little Lamb blebuks med PUL

Jeg har også haft fornøjelsen af at teste nogle blebukser af kunststof, nemlig Little Lamb blebuks i PUL. De fås også hos Ko og Ko.  Følg linket og se.

Blebukserne er i polyester og er vandtætte. Det er altså en del af en ble-løsning, hvor man giver barnet enten gl.dags stofbleer på som sugende lag eller formsyede stofbleer (som fx dem fra Blümchen, som jeg har testet og skrevet om her), bindebleer (fx de økologiske fra Disana). Det sugende lag er ikke vandtæt, og derfor skal der noget udenpå, så barnets tøj ikke bliver vådt. Man kan vælge uldblebukser eller såkaldte wraps – og Little Lamb blebuks er af den sidste slags. LL kalder man dem også i stofble-mafiaen.

Blebukserne er tynde og handy. De fylder ikke ret meget, hverken i pusletasken eller rundt om babys rumpe. Der er gode elastikker ved benene, og en meget bred velcro foroven, som går hele vejen over maven. De er dermed meget nemme at indstille helt perfekt. De fås i flere størrelser og er ret billige, så det er en nem løsning  – navnlig om dagen, hvor jeg gerne vil have Ava om på maven og ligge, og hvor de tykke uldblebukser giver en stor mås og mave på hende, som ikke er helt nem at ligge på maven med. Tror jeg – jeg kan jo ikke lige spørge min 2 mndr gl datter, hvad hun foretrækker. Uld har jo også sine fordele, som jeg skrev om her.

LL blebukserne var gode til Ava de første 6 ugers tid, derefter blev hun lidt for stor til str 1, som skulle gå til 9 kg. Men det kommer jo an på det enkelte barns mål og kropsbygning – jeg synes, at blebukserne sad bedst på hende i starten. Jeg synes også klart, at de er at foretrækker fremfor fx Bumgenious Flip, som er en anden wrap i PUL. LL sidder ligesom tættere og bedre og virker mindre “bøflede”. Men igen – det er nok et spørgsmål om det enkelte barn. Kombinationen af bindebleer og LL blebuks synes jeg er virkelig god.

Hvis du gerne vil have en tynd og far-venlig wrap, så kig lidt på LL blebuks. Til den pris har man endda råd til at have et par stykker i forskellige farver – det vil det lidt større blebarn nok sætte pris på, så er der lidt at vælge imellem til dagens outfit.

Kh Kristina

Reklamer
%d bloggers like this: