Poops! All-in-One stofble

Stofbleers funktionalitet er meget et spørgsmål om den mås, bleen skal sidde på. Pasform er ALT, når det kommer til lækager, sugeevne og komfort – det siger sig selv, og det gælder jo også for almindelige brug-og-smid-ud-engangsbleer.

Min Ava er efterhånden blevet 11 mndr og er stadig en stor, flot pige. Ved ikke, hvad hun vejer, eller hvor lang, hun er – omtrent 82 cm høj og ca 49 cm i livet, siger mit målebånd. Har kun en køkkenvægt, og den står altså af her. Til hendes rumpet skal jeg gå efter stofbleer, der er gode til brede lår og stornat-tisseri. Nogle børn tisser slet ikke om natten, nogle tisser ustandseligt. Her skifter det lidt, men man er jo helst på den sikre side!

Jeg har nu prøvekørt Poops! all-in-one ble for Ko og Ko. Du kan se en YouTube video af den her

Det er en ble, der som navnet all-in-one (AIO) siger, er en totalløsning. Man giver bare barnet den på, og så smider man den til vask bagefter. Ikke noget med at komme indlæg i eller give vandtætte blebukser udenpå. Det er tidsbesparende og far-venligt, som det hedder. Det er også et meget velegnet design til at give dit barn med i institution.

Bleen sidder virkelig godt på Ava’s runde lår og bag. Helt tæt og “snyggt”uden at lave mærker på nogen måde. Den har nogle ret originale kanter ved lårene, som ligesom ikke fylder så meget, som sådan nogle kan – og så holder de tæt uden at “bøfle” eller stramme. Selve bleen er i en blanding af øko-bomuld og bambus, dejlig blød – og så er der et slangeindlæg fastsyet i bleen. Et slangeindlæg er et indlæg, der er langt og smalt, som man så kan folde i flere lag og lægge i bleen lige dér, hvor der tisses mest. Indlægget er af bambus og øko-bomuld og meget tykt, så det suger rigtig meget. Eneste problem er, at det også tørrer ret langsomt, så fold det helt ud, når du hænger til tørre. Undlad tørretumbler, det slider sådan på stofbleerne – hæng den ud i solen, så forbliver den også fin og hvid meget længere. Solen er det bedste blegemiddel:-)

Poops! AIO-ble er en one-size super-suger nem ble uden så meget hokus pokus. Den kan knappes større eller mindre ved hjælp af den sædvanlige række knapper foran, og passer fint fra ca 7-8 kg, vil jeg sige – men det kommer jo rigtig meget an på babys facon og behov for sug.

Prisen er i den lave ende, helt nede, hvor kun Blümchens AIO kan være med. 129 kr. Den største forskel mellem Blümchen og Poops! AIO er, at Blümchens ikke er så god til store lår, og at der er mikrofleece i og ikke øko-bomuld. Det betyder, at Blümchen tørrer hurtigere, men til gengæld ikke er så gode venner med miljøet. Det er så det valg, man må tage. Endnu en forskel er, at Poops! AIO lukkes med knapper, Blümchen med velcro. Det er jo fedt, at du kan vælge mellem to ret forskellige AIO-bleer til samme pris – de kan virkelig noget forskelligt både med hensyn til pasform og mekanik.

Herhjemme er Poops! AIO faktisk en super god ble lige nu.

God fornøjelse med den.

Kærligst, Kristina

Reklamer
%d bloggers like this: