Thirsties – suveræn pasform

Når man bruger stofbleer, så bliver man nemt “hooked på stoffer”. Det vil sige, at man sidder og kigger på facebookgrupper om køb og salg af brugte stofbleer, følger med i nyhedsbreve om nye slags stofbleer og kan glæde sig som et lille barn juleaften, når der er nye stofbleer på ved med posten. Der findes så mange forskellige mærker og modeller, og de fleste kan kombineres på kryds og tværs, så der er nok at følge med i, hvis man er til den slags.

Jeg gik denne gang og glædede mig til at afprøve Thirsties. Min lilla Ava er nu næsten 1 år og stadig mægtig godt i stand, så du kan regne med, at de bleer, der passer på Ava, de passer børn med gode lår og ret stor mængde tis om natten. Det er nemlig ikke alle børn, der tisser om natten (de færreste laver de tungere sager i søvne). Men det gør Ava, og derfor skal hendes natbleer være meget sugende og holde tæt.

Thirsties er en luksus ble, som virkelig suger godt, holder sig pæn, holder tæt pga et godt design og gode lukninger rundt om lårbasserne, og så findes der både wraps (vandtæt blebuks i miljøvenligt TPU til at have udover indlæg eller formsyede bleer),  separate indlæg i hamp  og lommebleer hos Ko og Ko. Der findes vist også All In One bleer i Thirsties, som sikkert kommer hos Ko og Ko senere på sæsonen, og du kan finde brugte formsyede, hvis du bliver glad for pasformen. Det er jeg – så jeg har brugt deres DuoWrap udover brugte formsyede Thirsties til natten. Det fungerer perfekt. DuoWrap er dyrere end fx Blümchen og Bumgenious wrap, men det kan altså også mærkes på kvaliteten. DuoWrap kan pakkes mere, dvs der er plads til flere indlæg for at sikre sugeevnen af den færdige ble, fordi den ligesom er dybere mellem benene – eller sådan forekommer det i hvertfald mig. Jeg pakker den med 2 af Thirsties egne hamp/bomuld-indlæg og så “booster” (dvs giver ekstra sugeevne) jeg med et ekstra stay-dry indlæg, som føles tørt mod huden.Fx Babykicks combo-indlæg med hamp og mikrofiber.

Thirsties er en ble, du skal vælge, hvis du går efter noget superblødt og praktisk. Lommebleen har mikrofleece inderst, som holder sig blødt efter mange vaske. Den kan indstilles i størrelsen, og så har den super smarte åbninger til indlæg i begge ender af bleen. Derfor er det nemt for selv fumlefingrede forældre at få indlægget til at sidde helt perfekt. Bleen er rimelig brev mellem benene, og det er indlæggene også. Bredden gør den endnu nemmere at pakke – i andre mærker lommebleer kan det være svært at komme til med hånden inden i lommen, når man skal komme indlæg i. Min mand kan slet ikke i fx Babykicks lommebleer – men den ble har så så mange andre fordele for mig og Ava, at jeg er ret vild med den alligevel.

Jeg vil gerne anbefale Thirsties separate indlæg i hamp og bomuld til brug i andre lommebleer, for de suger super fint – men de er for brede til mange “kinableer” (billige lommebleer fra Kina) og til smalle mærker som fx Babykicks. De bøvler lidt, hvis de bliver mast. Men de er super til brug i fx Little Lamb, Bumgenious Flip og løst i bindebleer og uldbukser – og så i Thirsties egne wraps og lommebleer.

God fornøjelse med Thirsties:-)

Kh Kristina

Reklamer
%d bloggers like this: