At vente nr 5

– Jeg er så heldig, at jeg engang imellem får lov til at gæsteoptræde på det informative site http://www.min-barsel.dk.

Det har jeg gjort denne uge med et indlæg om at være gravid med nr 5. Det er jo ikke meget, jeg skriver om min graviditet. Der er ligesom ikke så meget wow-faktor over det, når det ikke er 1,2,3 eller sågar 4. gang. Men det betyder ikke, at jeg ikke tænker, føler og længes – eller at jeg slet ikke beskæftiger mig med det kommende lille menneske. Er du gal, nej.

I dag holder jeg fødselsdag for min ældste søn Bastian, som har haft et maratonløb af et år, og som jeg er ufatteligt imponeret af. Det er en dejlig dag, og han hygger sig meget med vennerne. Jeg har lige tid til at sætte linket til mit indlæg på min-barsel ind, så her kommer det, i et hurtigt øjeblik, mens mine hænder hverken er smurt ind i flødeskum, mudder fra rollespilsvåben eller mangochutney.

Værsågod:
gravid med nr 5

Kærlig hilsen Kristina

Advertisement

En kommentar til “At vente nr 5”

 1. Kære Kristina!
  Uhh.. JA, jeg kender det!! Bliver endnu mere skruk af at læse dit indlæg på min-barsel.
  Nu fylder min skønne 6’er af en unge snart 2 år. Og med det 2-års interval jeg har skudt babyer ud med i de sidste snart 12 år, har mine hormoner danset Can-Can siden i sommers. – Havde gættet du var gravid 😉
  Håber virkelig din krop er med på planerne, om at droppe biltur med veer og det sterile (hmm) hospitals univers. Havde selv fornøjelsen af en fantastisk hjemmefødsel for 4 år siden, af præcis de samme grunde som du skriver om. Har utallige gange kørt i pendul fart mellem hjem og hospital og været hhv. i fødsel og ABSOLUT ikke i fødsel. Min krop og hjerne har ingen intension om at samarbejde med begrebet veer, mens man er på udflugt med en utrolig fokuseret far to be. Og det på trods af truslen om forestående marathon forestilling.
  Desværre blev min sidste fødsel planlagt kejsersnit 3 uger før tid. Noget af en omvæltning fra badebassin på stuegulvet og fællessang på veerne.
  Arj bliver helt høj af at tænke på fødsler. Måske man kan blive afhængig?

  Go for it.
  Kh Karina
  – Ligesom din chef læser jeg heller ikke blogs..

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s